A ModelsWanted egy nemzetközi állásközvetítő ügynökség,web kamera modellkedési szakterülettel. Mi egy piacvezető európai,élő felnőtt műsorszóró,- és képzési központ vagyunk Prágában. Biztosítjuk az előadóművészek felvételi,- és képzési folyamatát a világlegexkluzívabb felnőtt, élő internetes közvetítését műsorszóró hálózatába a világon, a Kalifornia, USA székhelyű VS Media, Inc. Keretein belül. A csúcsmodelljeink, modelljeink, párjaink, ésfelnőtt szórakoztatóink számára biztosítja partner-programunk a legmagasabb jutalékokat, akár 55%-ot!

Mi inkább a minőségi, mintsem a mennyiségi szolgáltatásokat keressük

Úgy véljük, hogy a web kamera-modellkedés nemmegfelelő munka mindenkinek, de nagyon egyedi, pszichológiai, művészi kihívást jelent, és nem utolsósorban, ügyfél-orientált. A mi nagy, modellekkel való munkát illető tapasztalatunkkal hisszük, hogy tudjuk egy modell sikeres lesz-e vagy sem. Ezért hangsúlyozzuk alegalkalmasabb jelöltek szelektív és minőségi kiválasztását, akikben látjuk a lehetőséget és a vágyat, hogy aktívan dolgozhassanak. A ModelsWanteda világ webcam modelljeinek élő videó szórását a következő, magasabb szintre emeli!

Értékeink

Érdeklődünk tudása, a készségei és tapasztalatai iránt, amelyek alapján az egyes modelleket egyedileg kezeljük. Mi értékeljük mindenki együttműködési érdeklődését, és így minden regisztrációra válaszolunk, már néhány órán belül. Nagyra értékeljük a szorgalmas és termékeny modelleket, akik a siker útjára kívánnak lépni, és segítünk maximalizálni a bevételeit.