Szórakoztassa LiveChat ügyfeleinket a műsorszóró hálózaton. Beszélgessen, táncoljon, bolondozzon élvezettel! Amit tenne, csak Önön áll, amíg nem sérti a szabályzatot. Otthoni munka, bárhonnan a világon! A hálózat a világ 67 országának modelljeivel büszkélkedhet!

Mi 1996 óta üzemelünk, és székhelyünk az Egyesült Államokban van. Kényelemben, biztonságban érezheti magát, tudván, hogy olyan cégnek dolgozik, akik a világ egyik vezető élő chat cége a piacon, több mint húsz éve!

Több millió látogatót biztosítunk nap, mint nap. A látogatók túlnyomó többsége különböző társkereső portálokról érkezik, ésúgynevezett BFE / GFE (BoyFriendExperience/ GirlfriendExperience) keresnek, olyan szolgáltatást, amely átfedi a határok közötti pénzügyi tranzakciókat szerelmi kapcsolatokért, sőt, kölcsönös szexuális örömért cserébe, ami egy bizonyos fokú érzelmi intimitást is nyújt. Mi vagyunk az egyik legdrágább felnőtt élő közvetítést kínáló cég a piacon. Ügyfeleink gazdag emberek, akik nem keresik mindig szükségképpen az erotikus élményt, hanem esetenként megértést, a barátságot (virtuális kapcsolatot) keresnek, ami a lehető legközelebb áll a valósághoz.

Követelmények

  • Betöltött 18-ik életév, és érvényes fényképes igazolvány
  • Szüksége lesz még egy számítógépre vagy laptopra, HD web kamerára és internetösszeköttetésre (min. 1.50 Mbit/s feltöltési sebesség)

Előnyök

  • Egyéni megközelítés és élő támogatás 24/7
  • Munka, stabil, 1996 óta működő piaci cégnél
  • Használja ki megbízható ügyfélforrásunkat
  • Csatlakozzon a legnagyobb névhez az iparban